MOTIVATION IS "Y" organiseert ééndaagse Paasstage in het lokaal van NODO

Gepubliceerd op 20 maart 2023 om 16:45

Dinsdag 4 april organiseer ik, onder de naam "Motivation is Y", een tafeltennisstage in het lokaal van TTC NODO. Deze stage zal doorgaan van 09u tot 16u, kost €30 en is bedoeld voor tafeltennissers van niveau “gevorderde NG” (basisslagen +/- beheersen) tot D0.  De stage is toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën. 

Een fruitige versnapering zal in de voormiddag voorzien worden en in de namiddag een kleine, hartige versnapering. Middagmaal is zelf te voorzien evenals drank. Al kan drank uiteraard ook op de club verkregen worden aan democratische prijzen. 

Tijdens deze stage zal gewerkt worden rond techniekverbetering, tactiek en Opslag & ontvangst.  

Inschrijven kan via deze link

Op dit formulier vul je de gegevens in van de deelnemer. De inschrijving is tweeledig en dus pas voltooid na de betaling van €30. Dit op onderstaand rekeningnummer met de vermelding van de volledige naam van de deelnemer. Motivation is Y BE38 7506 9690 7372 Let op! Enkel leden van Sporta en/of VTTL kunnen deelnemen aan deze stage (verzekeringsgewijs).

 

 

p.s. Indien u zeker interesse heeft in de stage, maar verhinderd bent overdag, mag u mij zeker een e-mail sturen op yannicstroobants@hotmail.com

Dan kan ik met de club bekijken of er een mogelijkheid is om een mini-stage te organiseren op dinsdagavond 4 april of donderdagavond 6 april van 18u tot 22u. (Indien voldoende gegadigden uiteraard.) 

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke en sportieve groeten

 

Yannic Stroobants

Motivation is Y

Trainer & Coach

0498601516

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.