Tafeltennisclub Nodo Ekeren

Enkele blikvangers….

De voorbije weken werden toch weer enkele mooie prestaties op de tafel gelegd door Nodogasken. Komen we nog even terug op de laatste 2 wedstrijden van onze ploeg in Super en dan zien we de mooie overwinning op Vedrinamur, onder impuls van een zeer gemotiveerde Michel Martinez bijgestaan door een soliede Martin Khatchanov. Het is voorlopig de laatste wedstrijd van Martinez voor Nodo.

Tegen het sterke Castellinoise noteerden wij het wederoptreden van Benjamin Rogiers die nog duidelijk matchritme ontbrak. Op een haar na werd een gelijkspel gemist want ook Khatchanov liep een blauwtje op tegen een robuuste Chris Doran. Yannick acteerde op een beter niveau dan de week voordien in Namen, maar kwam niet tot scoren.

Woensdag as. heeft dan de clash plaats tussen de 2 Antwerpse tenoren: Nodo-Sokah. Een match om naar uit te kijken.

In dezelfde periode konden we enkel mooie resultaten noteren op het Antwerps Criterium senioren. In de reeks dames D toonde Emma Coesemans dat zij deze reeks stilaan ontgroeid is. Emma won de reeks zonder verliespartij. Een selectie voor het Vlaams Kampioenschap komt er zeker aan. Ook broer Wouter Coesemans presteerde flink met een finale plaats in de Heren E, jammerlijk verloren met het kleinste verschil.  Wouter ziet stilaan de D-reeks op zich afkomen.  Ook Jan Vanden Bussche stootte door tot in de eindfase van deze reeks. Lander Moens 5e en Bob Zwaenepoel 3e, vertegenwoordigden de club met verve in de D-reeks, met iets verderop Arno Mortier. De andere Nodo-vertegenwoordigers met oa. de gebrs. Walravens, Jordy Moens, Jan en Sarah Coesemans, geraakten niet door de aanvangspoules.

Het seniores criterium kende trouwens een weergaloos succes. In jàààren niet meer gezien, zulk een massale deelname.

 

En een week later gingen de veteranen aan de slag in hun eerste fase. Samen met het Nodo-tornooi in Sporta. Spijtig, maar het is nu eenmaal zo. En ook hier hadden we een winnaar. Karlien Zwaenepoel, gestopt als miniem ca. 30 jaar geleden en nu terug ten tonele verschenen bij de veteranen, won met brio de 4e reeks. Toch wel het vermelden waard. De andere klassieke deelnemers uit de Nodo-nest speelden best aardige partijen in hun onderscheidelijke reeks, maar een winnaar zat er niet meer in. Ronny Sterkens kwam er nog het dichtste bij met een 2e plaats in de 2e reeks.

 

bob 

Lees meer »

Nodo A- Melreux

Nodo A had gisteren een verre verplaatsing naar melreux (Luxemburg) wat een spannende  thriller avond ging worden. Een makkelijke opdracht ging het zeker niet worden als we de verhalen over de zaal mochten geloven. Na de opwarming bleken de verhalen wel degelijk te kloppen, een ramp om daar te spelen. 
Tim (B4), Kim (B6), Jordy (B6) en Benjamin(B4) tegen een op papier sterkere ploeg: B2,B4,B6,B6. Hier punten komen pakken leek voor de match dus zeer onwaarschijnlijk. 
 
Tim kon zijn spel niet afdwingen tegen de eerste B6 die wel heel goed speelde in dat lokaal van Melreux. Op elke bal kei hard knallen waardoor Tim niet goed in de match kwam en deze dan ook verloor met 3-1. Benjamin kon zijn eerste match winnen tegen die andere b6 waardoor de bordjes op 1-1 kwamen te staan. 
 
Jordy en Kim moesten beginnen tegen de nummer 1 en 2. Jordy speelt een goeie match tegen de B2 maar moet zich nipt met 3-1 gewonnen geven. Ook Kim had het tegen de B4 zeer lastig en kon ook geen overwinning boeken. Een 3-1 achterstand waardoor we op die moment niet echt geloofden in punten vanavond. 
 
Tim kon zich herpakken tegen de andere b6 door met 3-1 te winnen en ook Benjamin boekte een overwinning tegen B6 waardoor we op een gelijke 3-3 stand kwamen. 
 
Jordy kon het aanvallende spel van de B4 niet doorbreken waardoor hij met 3-1 verloor. Het zag er even naar uit dat we 5-3 ging achter komen tot dat Kim een fantastische wedstrijd speelt en de B2 opzij kon zetten in een echte thriller 9-11 in de belle. Proficiat Kim! 
 
De overwinning van Kim gaf de ploeg zelfvertrouwen het geloof in de overwinning was er weer! Hierdoor won Jordy zijn match tegen de B6 met opnieuw een spannende belle. Bij Kim ging het iets vlotter waardoor we op een 4-6 voorsprong kwamen. 
 
Tim mocht het opnemen tegen de B2, speelt een bangelijke match maar verliest alweer nipt in de belle. Benjamin speelde een goeie match tegen de B4 waardoor hij deze kon winnen met 1-3. De stand was nu 5-7 in ons voordeel. 
 
Kim en Jordy konden nu spelen voor gelijkspel of de overwinning. Jordy wint zijn laatste match tegen B6 met een duidelijke 1-3. Terwijl Kim moeizaam begon aan de match maar toch knap bleef vechten en 2 sets wist te pakken.  Jammer genoeg opnieuw een nipte belle die we uiteindelijk wel verliezen (mede dankzij het zeer onsportieve gedrag van de tegenstander). 6-8 is de tussenstand en dus al zeker van een gelijkspel! 
 
In de laatste 2 matchen was de B2 te sterk voor Benjamin en was ook de B4 te sterk voor Tim waardoor we dus stranden op een 8-8 gelijkspel! 
Jordy 2, Kim 2, Tim 1, Benjamin 3
Een zeer goeie uitslag in een heel lastige zaal voor ons alle 4. avonden zoals gisteren mogen er meer komen dit seizoen. Iedereen gemotiveerd en vechten voor elke match! Top team! 
Achteraf frietjes met kip en een terugrit van 2 uur richting nodo met Tim die zorgde voor de goeie sfeer in de auto! 
Volgende wedstrijd uit tegen meerdaal Leuven! 
Lees meer »

Helaba

 

 

Als de mannen van Super spelen noemen ze het lokaal wel eens 'De hel van het noorden'. Awel, dan moeten die Supermannen maar eens op een maandagavond naar een vol bezet Nodo komen kijken. Op 6 tafels betwisten dan heel wat sporters van alle soort pluimage hun wedstrijden. Oud, jong, dik, dun, fanatiek, rustig ....allemaal op zoek naar hun moment van glorie. Dan degradeert een avond van Superdivisie op slag tot 'Het vagevuur van het noorden'. 

De hel is op maandagavond !

 

En of er gisteren zwaar strijd geleverd werd in de hel van het noorden, niets is minder waar.

Nodo E met Black Beaty (Hubert), Your Mover (Ronny) en The bold and the beautiful (Berre).  

Hubert zoals gewoonlijk in't zwart om zijn verloren kilo's extra te accentueren. Ronny afgelopen weekend verhuist naar zijn nieuwe stulpje in Kalmthout en

nog stram en stijf van het gesleur. En Berre, recent gepensioneerde op zoek naar .....zijn glorie !

We hebben de supportersbus moeten afbellen. Er zakte maar één supporter af naar de hel (Dirk) en die kwam met eigen vervoer. Bedankt Dirk, voor de aanmoedigingen en het coachwerk.

 

Onze tegenstanders zijn geen onbekenden. De meesten hebben in het verleden al tegen elkaar gespeeld. 

Black Beauty beleeft niet zijn beste avond. Het vizier staat niet altijd op scherp, maar Hubert zorgt wel in zijn laatste fel bevochten match voor het welverdiende puntje.

Door het energieverslindende spel van Ronny en zijn momenteel iets mindere fysieke conditie (sorry Ronny) heeft hij het moeilijk, vooral in de vijfsetters. Eén gewonnen match en spijtig van zijn laatste, waar hij in de vijfde set een gunstige  9-7 ziet verloren gaan door twee foute services. Even uit het lood geslagen en ... verlies. Spijtig.

Maar als we het dan toch over de zoektocht naar glorie hebben ... die is vanavond weggelegd voor den Berre. Wint twee matchen met goed en gevarieerd pingpong. Een opsteker voor een ploegmaat die steeds zijn makkers als meerdere moet erkennen. Maar vanavond niet. Over de derde match hebben we het even niet.  Superavond !

Dubbel van Hubert en Ronny niets op aan te merken of af te keuren. Duidelijk de sterkste en winst met 3-0.

Nog even meegeven dat The Man in Black geen match moest tellen. Hoe flikt hij dat toch? Geen idee. Jaren ervaring zeker?

 

5 - 5 ! Een meer dan terechte uitslag tegen deze 3 x E2. 

En het werd weer laat ! Tot 24.00 uur matchen en dan verbroederen met de tegenstanders rond een pot vers gebrouwen soep. Duidelijk dat deze soep in de hel van het noorden werd gefabriceerd. Pikant, peper, lekker, maar vraag me niet welke groenten er in zaten. Het was vooral .... peper !  Ronny kreeg zijn vijfde zweetbui over zich. Maar 't smaakte !  Bedankt Hubert.

 

Tijd om de sportzak naar huis te brengen en opnieuw op te vullen voor volgende week dinsdag. Op verplaatsing naar Martinus.

Ronny vraagt om een weekje uit te draaien (wat voor een term is dat?) Onze meester zijne verhuis zit nog in de knoken en vraagt zijn ploegmakkers om rust. De meesters zijn niet meer gemaakt zoals in onze tijd hé. Ja sorry, ne gepensioneerde heeft de neiging om altijd terug te kijken naar zijne jong tijd.  That's Life !

 

Maar 't was weer plezant en we amuseren ons ! Daar doen we het tenslotte voor !

Lees meer »

Preminiemen en miniemen om U tegen te zeggen!

 

Afgelopen zondag zijn we met enkele spelertjes van Nodo naar de selectie van het nationaal jeugdcriterium gegaan voor préminiemen en miniemen. Iedereen zat vol zenuwen, voor de ene speler is dit al routine, maar wil toch wel ver geraken en voor de andere speler is dit de eerste keer en weten ze niet wat hen staat te wachten. Ook de trainer was zenuwachtig, wat zal vandaag geven, wat gaan ze doen? En gaan ze het ook leuk vinden? Veel vragen maar met veel antwoorden!

 

Nodo had vier deelnemers, één preminiem en drie miniemen. Bij de preminiemen speelde Arno W. Hij kwam aan voor de allereerste keer in Louvain la Neuve, vol zenuwen en wist niet goed wat doen. Hij begon in de zaal samen met nog een speler van Nodo op te warmen, en nee niet aan de tafel maar rondjes lopen, zoals de “echte”. Vanaf dat moment wisten we dat Arno het serieus wou doen. Hij begon zijn wedstrijden en kon in zijn eerste poule één wedstrijd winnen van de drie, dat is mooi dus stootte hij door naar de volgende poule, daar kon hij opnieuw een wedstrijd winnen van de drie. Weer een ronde verder. Arno begon vol enthousiasme aan zijn derde poule. Op dat moment gaf hij alles van zichzelf maar de vermoeidheid speelde hem partte en hij kon geen wedstrijd meer winnen. Wel heel goed gespeeld, hij kon zich een mooie 44e plaats geven van de 64 deelnemers. Voor de allereerste keer en vol zenuwen? Arno SUPER goed gedaan!

 

Bij de miniemen hadden we een onafscheidelijk duo. Zij doen heel veel, tot bijna alles samen en natuurlijk zijn ze ook even goed. Jesper S. en Lander D. waren heel, maar dan ook heel zenuwachtig. Zij spelen nog geen volledig jaar tafeltennis, hebben vorige week voor de eerste keer competitie gespeeld en dan al meteen nationaal jeugdcriterium, jongens wie zou er niet nerveus zijn. Ze begonnen beide in een andere poule, al snel konden ze merken met wat voor niveau ze te maken hadden. Ze speelde heel goed mee, en wat je vooral kon zien aan hen “ze hadden plezier in het tafeltennis”. Ze waren heel blij dat ze vandaag konden spelen. Na de poule waren Jesper 4e en Lander 5e. Intussen was er een kleine tegenslag voor één van de twee maar dit werd door Bart M. meteen rechtgetrokken. Volgende poule, noodlot brak aan, ze moesten tegen elkaar spelen… Zo vaak op training tegen elkaar, maar nooit voor echt. Het waren drie spannende sets maar Jesper kon de wedstrijd op zijn naam zetten. Ze waren beide fantastisch, zo veel inzet en zo veel plezier in het tafeltennis. Twee spelers om nooit meer te verliezen als club! Jesper was 47e en Lander 49e.

 

Dan komen we aan onze 4e speler; de geroutineerde, ambitieuze Lander M. Er waren op voorhand duidelijke afspraken gemaakt en iedereen hoopte dat Lander zich er aan zou gaan houden. De eerste poule bleek op papier geen probleem te zijn want Lander was reekshoofd. De eerste twee wedstrijden speelde hij de tegenstander weg. De Waalse spelers hadden geen schijn van kans. Maar dan, Lander D4- tegenstander D6, wat is het verschil. Lander speelde de wedstrijd van zijn leven, nooit eerder gezien, elke topspin was raak en elke blok in de hoek. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel want de tegenstander speelde alles terug, noemen we dit D spelers? Wat een niveau! Einduitslag 13-11 in de 5e set voor Lander. Nooit eerder zo een blije speler gezien. Alle spanning was weg en we gingen over naar de volgende poule, deze was al een stuk moeilijker met D6, D2, C6. Hier speelde hij opnieuw super, er was één wedstrijd die hij niet 100% in de match zat en dat was tegen de C6, die heeft hij dan ook verloren maar geen nood, tweede van de poule op naar de derde poule. Lander zag zijn tegenstander en zat mijn zijn handen in zijn haar, een E4 met lange noppen, wat nu ? Door rustig te blijven en fantastisch te spelen won hij ook deze poule. Heel goed, einde van de dag mag hij zich een 7e plaats geven van de 50 deelnemers, Lander heeft vandaag bewezen dat hij mooi tafeltennis kan spelen maar ook dat hij rustig kan blijven, tegen zijn verlies kan en kan luisteren naar de coach!

 

Zeer lange en vermoeide dag, veel mooie resultaten van Nodo, er is niemand die slecht gespeeld heeft. Één persoon is ontzettend fier en blij met zijn jeugd en dat is coach Kevin S.

Lees meer »

Jeugd zet Nodo op de kaart in Zeeland

Afgelopen weekend zijn er alweer enkele jeugdspelers naar Nederland afgereisd voor een fantastisch tornooi te spelen tijdens de Open Zeeuwse Kampioenschappen in Middelburg. Na het kamp met Middelburg, waren ze toch blij elkaar weer te zien.

Het begon zaterdagochtend aan Nodo, iedereen moest er om 07.45 uur zijn, om met vier richting Middelburg te rijden. Bij aankomst was het een blij weerzien, maar daar hadden we niet veel tijd voor want er moest ingespeeld worden. Vandaag werd de jeugd gespeeld.

Al snel bleek dat het niveau heel hoog lag, maar Arno Mortier en Jordi Moens slaagde er toch in beide een reeks te winnen. Twee bekers voor Nodo. Lander heeft bangelijk goede wedstrijden gespeeld, en heeft enkele belles nipt verloren, maar kan terugkijken op een geslaagde dag.

Tornooi was gedaan, snel kapsalon eten met de Nederlanders want om 20.00 uur werden we al verwacht voor een heus “Blacklight tornooi”. Dit was een geweldige avond. Kevin liet al snel zien dat hij er niks van kon en Lander, Arno en Jordi maakte hier gebruik van om eens een setje te kunnen winnen (wat anders niet kan).

 

Na een spannende maar wel gezellige nacht op een boot in de haven van Middelburg maakte we ons opnieuw klaar voor dag 2 van het tornooi. De seniorenreeksen waren aan de beurt. Lander had vandaag een belangrijke dag, namelijk de coach zijn.

Geen van de drie deelnemers kon een reeks winnen. Maar hebben wel beide zeer goed gespeeld.

 

We kijken terug op een mooi tornooi, met leuke mensen en mooie wedstrijden en we onthouden vooral de “BROODJES KROKET”.

 

 

 

Lees meer »

Ijzersterk Nodo opent seizoen met zware winstcijfers

               

Nodo zag met enige angst de komst van Alpa Woluwe tegemoet met in hun rangen de internationaal behoorlijk presterende junior Cnudde en de steeds gevaarlijke Indeherberg, versterkt met de gekende Kazeem. Bleek dat een oude schouderkwetsuur Indeherberg weer parten speelde en Alpa beroep deed op reserve Robin Saudemont. Dat maakte al een groot verschil want ook Nodo was niet volledig. Benjamin Rogiers, intens behandeld door kine en andere specialisten diende eveneens af te haken. Gelukkig bood oudgediende Michel Martinez zijn diensten aan. Als dubbel aangeslotene kreeg Michel de toelating van de Franse Bond om buitenhuis wedstrijden te spelen, totdat de Franse Competitie van start gaat. (Einde september) De Nodo supporters zullen daarna Michel niet meer aan het werk kunnen zien.

Maar Nodo keek ook uit naar het optreden van zijn nieuwe aanwinst, de Nederlander met Armeense roots, Martin Khatchanov. En het werd een top-optreden !

Nadat Martinez de enige B-speler Saudemont sec opzij had gezet kwam Khatchanov in actie tegen de Nigeriaan Kazeem.  Beiden kennen mekaar van de Nederlandse competitie maar in deze ontmoeting was  Martin Khatchanov toch duidelijk de betere speler.

Yannick Maes wou niet onderdoen en groeide tijdens de 1e speelhelft uit tot man van de wedstrijd. De A12 Cnudde werd in een spannende partij voor schut gezet en Nodo op rozen. 3-0 aan de pauze.

Na de koffie liet Martinez een bijna-overwinning nog uit de handen glippen tegen Kazeem. Michel verloor de pedalen in de belle, startte oerslecht en kon het gat niet meer dichten.

Maes kon en moest dan de overwinning  veilig stellen tegen een aanklampende Saudemont. Yannick deed dit met de nodige panache en de eerste overwinning voor de Donkenaars was binnen. Het spektakel dat Khatchanov dan tegen Cnudde liet zien was overweldigend. De Brusselaar sloeg zich letterlijk de pleuris en hapte naar adem. Maar alle kanonballen werden door Martin met sublieme ballon-afweer terug op de tafel gekeild. Spektakel van de bovenste plank ! Door het late uur waren al verschillende toeschouwers huiswaarts gekeerd, maar voor de blijvers was het om duimen en vingers af te likken.

Einduitslag NODO – Alpa Woluwe  5-1

 

Volgende wedstrijden :

Zondag 24 september Vedrinamur – Nodo (17 h.)

Donderdag 28 september Nodo-Castellinoise (20 h.)

 

Bob

Lees meer »

Engelse invasie in Ekeren-Donk

 

Tijdens de maand augustus werd een vriendenwedstrijd georganiseerd tussen een selectie Nodo-spelers en TTC Forresters, een club gevestigd even ten Zuiden van Londen.

Onze Engelse elite-speler Craig Bryant had voor de nodige contacten gezorgd. De Engelse vrienden maakten tevens van de gelegenheid gebruik om de Antwerpse Bollekensfeesten onveilig te maken. Want reeds tijdens de eerste kennismaking op vrijdag-avond werd er een aardige batterij Duvels soldaat gemaakt.

Zaterdag werd het dan ernst. 3 Herenploegen en 1 Damesploeg zouden uitmaken wie over de meeste kwaliteit beschikte. Onze A-ploeg hielde het op een gelijkspel.

Nodo B ging de boot in en Nodo C haalde een duidelijke overwinning tegen de Forresters. De Damesploeg moest ook het onderspit delven tegen de Engelse Ladies. Dit is eigenlijk onjuist want de Forresters hadden in hun rangen 2 Duitse Mädel, die vroeger gestudeerd hadden in Engeland en nog altijd lid waren. Zij kwamen met de wagen van Frankfurt en Heidelberg om op Nodo te spelen. Van clubliefde gesproken.

Oh ja, de bezoekers trokken grote ogen bij aankomst in onze zaal. Zij - een club van ca. 70 leden - beschikken over…..1 tafel ! Weliswaar gans de dag open, maar toch een beetje onbegrijpelijk voor ons. Realiseren onze leden wel over welke uitzonderlijke infrastructuur wij wel beschikken ?

Tornooileider Bob had in de namiddag een individueel tornooi uitgewerkt en dit werd gewonnen door Tony Gunn in finale tegen onze Benjamin Vanden Sanden.

Benjamin kon een 7-tal matchballen niet benutten en ging nipt onderuit tegen de hard-slager Gunn. Tony speelt met een goedkoop batje, aan beide zijden bekleed met een noppen-rubbertje zonder mousse. Zoals 50 jaar geleden. Gun staat 103 op de Engelse ranking. Man, man, wat slaat ie hard. Rechttoe rechtaan en knallen maar. Weeral een leerschool voor onze spelers.

Na een gezellige maaltijd werd voor volgend jaar al een vaag plan gesmeed, maar daarover meer ten gepaste tijde.

 

Bob

Lees meer »

Oranje boven in Ekerse Tafeltennisronde

Nadat co-leider John Kiele in de aanvangspoule in het zand beet tegen thuisspeler Jordy Sterkens, lag de zege voor het grijpen voor de Zeeuwse Kimberly ’t Hooft.

Kimberly deed het met verve, meer nog, zij bewees met haar zege in de 4e en laatste etappe dat zij de onbetwistbare nummer één was van deze uitgave. Even werd het nog spannend met als inzet de 3e plaats tussen veteraan Luc Zwaenepoel en Glen Staes. Luc kon de uitgebouwde minimumvoorsprong van 4 schamele puntjes behouden en verzekerde zich aldus van de 3e plaats in het eindklassement. Een regelmatige Glen Staes eindigde 4e terwijl de 5e plaats duidelijk werd afgesnoept van de afwezige Willy Schittekat door een sterk presterende Jeffrey Suy.

Met 39 deelnemers mag de Ekerse organizator tevreden zijn. Volgend jaar wordt gemikt op 4 volledig bezette avonden, hetgeen door de huidige groei zeker tot de mogelijkheden behoort.

 

Bob

Lees meer »

Ekerse Tafeltennisronde

De 3e etappe had voorwaar een onverwachte ontknoping. In een beklijvende vijfsetter, kon veteraan Luc Zwaenepoel de etappe-winst binnenhalen met het kleinste verschil. In de finale ging de Kempische comingman, Glen Staes, nipt voor de bijl. Bij afwezigheid van de leider in het algemeen klassement, Roel Pauwels, had Kim ’t Hooft en ook John Kiele, hun voorsprong kunnen uitbouwen, maar beide Nederlanders slaagden niet in hun opzet. Toch blijven beiden aan de kop van het algemeen klassement met gelijke punten. Een spannende ontknoping is in ’t verschiet voor volgende vrijdag tijdens de laatste etappe van de Ekerse Tafeltennisronde.

Lees meer »

Roel Pauwels haalt ook 2e etappe binnen.

Volzet tornooi voor de 1e maal in zijn geschiedenis, er werd dus hard en laat gebikkeld aan de Schoutlaan.

En weer werd de logica gevolgd: finale tussen de 2 B-spelers Pauwels-Kim ’t Hooft. Fijntjes afgewerkt door Roel Pauwels die

daarmee een optie neemt op de eindoverwinning …. moesten er niet de geruchten zijn dat Roel voor de 2 resterende etappes

forfait zou geven. Ook Willy Schittekat liet ons reeds weten niet meer aan te treden in de laatste fase.  Dit opent natuurlijk

mogelijkheden voor de getrouwen. Zij – ’t Hooft, Zwaenepoel, Kiele, Suy, Staes – zullen dan heel dicht eindigen. Een trouwe deelname

is nochtans de voorwaarde.

Lees meer »

Roel Pauwels wint 1e etappe in Ekerse Tafeltennisronde

Voor de 1e etappe van de Ekerse Tafeltennisronde stonden 21 spelers en
speelsters aan de start. Het was reekshoofd nr. 1, Roel Pauwels die alle
tegenstand opzij zette en de eerste etappe binnenhaalde. In de finale had
hij weinig tegenstand van de Rotterdammer John Kiele, die daarvoor
verrassend Kimberly 't Hooft en Bart Cools uitschakelde.

1. Roel Pauwels         48
2. John Kiele           43
3. Kimberly 't Hooft    39
4. Willy Schittekat     35
5. Luc Zwaenepoel       31
6. Bart Cools           27
7. Philippe Vranckx     24
8. Glen Staes           21
9. Jeffrey Suy          18
10. Laura Van Baekel    16
11. Freddy Noukens      14
12. Johan Boeckx        13
13. Alain Wery          12
14. Patrick Smeets      11
15. Irene Claes         10
16. Tim Uitdewilligen   9
17. Hans  Van Bael      8
18. Marc Van Boxelaer   7
19. Chantal Wellens     6
20. Wery Stefan 5
21. Bruno De Sitter.    4

Volgende vrijdag 28 juli: 2e etappe. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Lees meer »

4e  EKERSE  TAFELTENNISRONDE

         

Ten einde wedstrijdritme op te doen richt TTC Nodo zijn jaarlijkse Ekerse Tafeltennisronde in, tijdens de verlofperiode 2017.

De tafeltennisronde bestaat uit 4 etappes waarin telkens punten toegekend worden volgens de etappe-uitslag.

Het eindklassement wordt bepaald door de behaalde punten na 4 etappes te vermenigvuldigen met het aantal deelnames.

Een etappe wordt gespeeld in poules en plaatsingswedstrijden, al naargelang het aantal deelnemers.

Enkel spelers welke aangesloten zijn aan de VTTL kunnen deelnemen.

De officiële wedstrijden worden gespeeld zonder voorgift, in één enkele reeks.

De voorziene etappe-avonden hebben plaats in de Nodo-zaal te Ekeren-Donk – Schoutlaan op volgende data:

Donderdag 20 juli – Vrijdag 28 juli - Vrijdag 4 augustus – Vrijdag 11 augustus

Aanvangsuur 20 h tenzij anders vermeld

Inschrijvingsgeld per etappe: 5 €

Geldprijzen zijn voorzien voor de eerste 3 van het eindklassement

Inschrijvingen bij robert_zwaenepoel@telenet.be tot 2 dagen voor aanvang etappe.

Aantal deelnemers is beperkt, dus nu reeds inschrijven om zeker te zijn voor deelname.

 

 

                                                     PALMARES

2017 : ????

2016 : 1) Vanden Berghe Anja – 2) Schittekat William – 3) Zwaenepoel Luc

2015 : 1) Vanden Sanden Benjamin – 2) Vanden Berghe Anja – 3) ‘t Hooft Kim

2014 :  1) Vranckx Philippe – 2) Brands Bart – 3) Vanden Berghe Anja

 

Lees meer »