Ditjes en Datjes - Editie 3

Gepubliceerd op 22 oktober 2022 om 02:42

Berre kroop nog eens in de pen voor een nieuwe uitgebreide Ditjes en Datjes.

 • Het seizoen draait ondertussen op volle toeren. Resultaten (individueel of per ploeg) volg je op via de respectievelijke websites van VTTL:  https://competitie.vttl.be/ en Sporta:   https://ttonline.sporta.be/ Luc schrijft regelmatig een artikel over de resultaten. Ploegen die het goed doen, uitzonderlijke individuele prestaties, ….   Lees zeker eens! Je vindt deze op de Facebookpagina van Nodo en op onze website www.nodo.be
 • Het doet ons trouwens plezier dat we duidelijk merken dat onze website meer bezocht wordt dan vroeger. We proberen deze wat meer up-to-date te houden en de plannen zijn er om deze nog meer te voorzien van leesvoer en foto’s. Schrijf gerust zelf eens een wedstrijdverslag en bezorg het ons.  Bezoek regelmatig onze sociale media.
 • Weet je nog, het probleem met de watertemperatuur van de douches? Onze vraag om af de thermostaatknop te blijven klonk bij iemand in dovemans oren. We waren genoodzaakt de knop af te plakken met tape zodat het niet meer mogelijk is om eraan te draaien. Erg hé!
 • Ondertussen is ook de uitnodiging verschenen van een nieuwe stage georganiseerd door Nancy en Veronik: “Kerststage”. Dinsdag 27 en woensdag 28 december voor E- en D-spelers vanaf 16 jaar. Niet twijfelen: inschrijven! Er zijn 14 plaatsen.
 • Ook voor onze jeugd wordt er een stage voorzien in de tweede week van de Kerstvakantie. Deze wordt momenteel nog uitgewerkt en info hierover volgt later via onze Jeugdcommissie.
 • Het Federaal Sporta Tornooi te Schelle, van 11 september, bracht onze club 317 euro op. Deze centjes ontvingen wij van de federatie voor het verlenen van praktische medewerking aan dit tornooi. Nog eens bedankt aan allen die hun medewerking verleenden. En uiteraard ook aan de deelnemers.
 • De jeugdcommissie draait op volle toeren. Plannen worden verder uitgewerkt en er komt nog heel wat aan. Wafelverkoop, spaghettiavond, familietornooi… Hou je mailbox maar in de gaten.
 • Cijfers: momenteel hebben we 158 aangesloten leden. Dit seizoen sloten al 24 nieuwe leden aan (jeugd + volwassenen). Goed bezig!
 • Ons energieproject krijgt extern ook de nodige aandacht. Op woensdag 23 november organiseert Stad Antwerpen in ons lokaal een infoavond (3de sessie in een reeks van 3) voor alle Antwerpse Sportverenigingen die door de torenhoge energieprijzen hun onkosten dramatisch zien escaleren.  Die avond krijgen deze clubs tips van iemand van Stad Antwerpen over hoe ze dit probleem best aanpakken. Ensys zorgt voor de presentatie van ons systeem en beantwoordt de technische vragen. Nodo wordt daar gebruikt als uithangbord, dank zij het energieproject dat we tot hiertoe al realiseerden.
 • Kennen jullie Trooper eigenlijk nog? Onze club sloot zich een paar jaar geleden aan bij deze organisatie om op een simpele manier onze clubkas te spijzen. Diegene die hier nog niet van hoorden vraag ik om even op de website trooper.be te gaan snuisteren. Het komt er op neer dat, als je aankopen doet op het internet, even passeert langs Trooper om te kijken of de online shop die je bezoekt aangesloten is bij Trooper. Is dit het geval, ontvangt Nodo een procentje van de aankoopprijs. Momenteel zijn er al heel wat mogelijkheden. Een mooi voorbeeld: Booking.com.  Door een paar muisklikken meer steun je onze club. Zonder 1 cent meer te betalen voor je aankoop.  Steun de club en neem een kijkje. Een filmpje legt je duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat. En voor alle duidelijkheid, we willen absoluut jouw koopgedrag niet beïnvloeden.
 • Wat onze energie factuur betreft zitten we uiteraard in beter vaarwater dan vele andere clubs. En ik veronderstel dat je thuis ook bezig bent om hier en daar wat rationeler om te gaan met energie. Mogen we dan ook vragen om die lijn door te trekken naar Nodo? Heeft niets te maken met gierigheid, maar eerder met gezond verstand. Als er niemand meer in de speelzaal is doe het licht dan uit, als er maar één ploeg speelt of traint steek dan alleen kring 1 aan, douche niet langer dan thuis, enz. Een dikke merci om daar aan te denken.
 • Er zijn heel wat problemen bij het aanleveren van onze nieuwe kledij van Killypong. De bedrukking van bijvoorbeeld de trainingspakken laat op zich wachten. Aangezien we veel vraag krijgen naar de extra competitie T-shirts zijn we die al aan het verdelen. De rest van je bestelling volgt dan later.
 • TT Antwerpen TT bracht zelf een biertje op de markt via een artisanale brouwerij “Filibertus” Malle Vos werd het genoemd en is een tripel bier. Voor de bierdrinkers onder ons, probeer het eens. Misschien best na de wedstrijd of training?
 • Nog maar eens een oproep aan diegenen die met vragen en/of opmerkingen zitten. Contacteer iemand van het bestuur en we geven er gevolg aan. Vermijdt roddels en toogpraat. Goede tips geven betekent heel veel voor ons en geeft een meerwaarde aan de clubwerking.

Sportieve groeten

Berre