Ditjes en Datjes - Editie 4

Gepubliceerd op 23 november 2022 om 20:00

We naderen stilaan Halftime van het lopende seizoen 2022-2023. Verhalen, wel en wee en conclusies lees je nog steeds op onze sociale media via Facebook en onze website. nog even je uiterste best doen om je ploeg naar een hoger niveau en/of plaats in de rangschikking te tillen. Maar vooral....beleef er plezier aan !


De Wafeltjesverkoop van de jeugd loop stilaan ten einde, nu kan de bestelling geplaatst worden om deze tijdig te laten leveren en uiteen te doen zodat jullie de lekkernijen tijdig kunnen afhalen voor de Sint komt of om ze gewoon stiekem op te smikkelen. Mercikes aan diegenen die een bestelling plaatsten. Begin december start de verkoop aan de toog met vanille/chocolade wafeltjes. Zo kan je altijd je voorraad calorietjes in je kast bijvullen.
Wafeltjes gedaan, spaghetti op komst ! Op vrijdag 16 december smullen we van een lekkere portie spaghetti gevolgd door een stukje taart, georganiseerd door onze Jeugdcommissie. Eerste inschrijvingen lopen binnen, spreek eens met je ploeg af en kom ook!
Kort daarop volgt al snel een nieuwe evenement. Donderdag 29 december, voor een avondje chaos met (hopelijk) een aanzienlijk aantal dubbelploegen die proberen een gooi te doen naar de mooie prijzenpot. Iedere keer weer genieten, lachen en zweten, een hotdog oppeuzelen en doorspoelen met ons nieuwe biertje Malle Vos. Meer moet dat niet zijn. Doen !
Laatste kledij werd geleverd en uitgedeeld. Er zijn nog een 15 tal leden die hun extra bestelde kledij moeten ophalen (zie doos in de keuken). En......nog 21 leden die hun rekening dienen te betalen. Ook dat moet gebeuren.
Vorige week werd onze diepvriezer in de keuken omgetoverd tot een iglo, sneeuw en ijs inbegrepen. Iemand die een ijspack (er lag niets anders in) heeft genomen en de deur op een kier heeft gelaten. De eskimos van dienst hebben deze ondertussen (zonder dienstencheques) terug ijsvrij gemaakt. Deur goed sluiten aub ! Het staat er in koeien van letters op !
Sinterklaas en de feestdagen komen er aan. Voor wie een cadeautje online koopt, vergeet niet langs Trooper te passeren. Je weet dat je ons hier een pleziertje mee doet.
Nog even meegeven dat we op de vrije dagen ons lokaal, de gehele accommodatie, verhuren aan leden (zelfs niet-leden) voor het organiseren van een Lentefeest, barbecue, verjaardag, pensioen, ....) Voor info kan je terecht bij bestuurslid Luc Zwaenepoel.

Onze oven draait op volle toeren. Aan de lege dozen te zien doet Dr.Oetker gouden zaken en is Pizzeria Giovanni jaloers op onze omzet. Het kan maar smaken hé. Oh ja, en bedankt voor het correct gebruik van het bakpapier.
Je zult al gemerkt hebben dat onze fietsrekken weg zijn. Wegens verroest, lelijk en kapot zijn deze meegegeven aan de, je weet wel, ijzer, koper, lood, zink, kapotte autobatterijen en autowrakken. Een alternatief wordt voorzien om de teugels van jullie stalen ros te verankeren als je hem voor het lokaal stalt. Volgt binnenkort.
Dan rest me nog alleen jullie, ik weet het, het is vroeg, een fijne Sinterklaas te wensen. Doe de Roetpiet de groeten en brei nog een mooi einde aan de eerste seizoenshelft.
Tot de volgende
Berre