27 mei 2023 seizoensafsluiter met BBQ

Gepubliceerd op 28 mei 2023 om 12:50

Beste leden en vrienden van NODO TTC, Met veel plezier blikken we terug op een fantastisch tafeltennisseizoen, en wat is er een betere manier om dit seizoen af te sluiten dan met een geweldige BBQ-avond! Gisterenavond kwamen we met 86 Nodo-familieleden samen om te genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en om onze kampioenen te eren.

Allereerst wil ik een speciale dank uitspreken aan onze voorzitter, Bob, voor zijn inspirerende speech. Bob heeft het afgelopen jaar weer met toewijding en passie ons clubbestuur geleid en heeft ervoor gezorgd dat NODO TTC floreerde. 

Daarnaast wil ik ook Eliane bedanken voor haar onschatbare hulp bij de prijsuitreiking. Eliane heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep en dat onze kampioenen de erkenning kregen die ze verdienen.

Een speciale vermelding gaat naar Hubert, onze BBQ-meester, en naar en zijn helpers voor het bereiden van het ongelooflijk smakelijke eten. Zijn culinaire talenten hebben ons wederom verrast en ons allemaal laten watertanden.

Ook wil ik graag Berre en alle andere helpende handen bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan het vlotte verloop van de avond. Zonder jullie inzet en toewijding zouden we ongeloofelijke dorst hebben gehad want dan bemande er niemand de bar, zouden we staand hebben moeten eten want dan stonden er geen tafels of stoelen en zouden we niet zo'n geslaagde afsluiting van het seizoen hebben gehad, grote dank dus aan alle helpende handen!!

Met 86 aanwezigen was de sfeer op de BBQ-avond geweldig en was er veel gezelligheid. Degenen die erbij waren, hadden gelijk om dit bijzondere evenement niet te missen. Voor degenen die afwezig waren, kunnen jullie volgend seizoen goedmaken door de volgende BBQ niet te missen.

Laten we dit seizoen afsluiten met een grote dank aan al onze individuele kampioenen en kampioenenploegen. Jullie inzet, vaardigheden en toewijding hebben onze club trots gemaakt. We kijken ernaar uit om volgend seizoen weer te schitteren op het tafeltennisveld.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond en aan het hele seizoen. Laten we blijven genieten van onze mooie tafeltennisgemeenschap en uitkijken naar wat de toekomst ons brengt.

Met sportieve groeten,

Ivo