**NIEUW** De ‘Nodo-jeugdchallenge’

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 17:57
Beste jeugdspeler, beste ouder, nog enkele weken en de competitie is alweer ten einde. Om onze jeugdspelers toch wat in beweging en vooral in wedstrijdritme te houden, organiseren we
de ‘Nodo-jeugdchallenge’.
 
Het idee en de uitwerking kwam van Nancy die velen onder jullie wel al kennen.
 
Dit is een tornooi, bestaande uit 6 zaterdagen. Je kan inschrijven per zaterdag, je moet dus niet elke keer meedoen. Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt om in de prijzen te vallen. Om iedereen kans te geven deel te nemen, zal er tijdens de examenperiode even rust genomen worden en sluiten we het laatste weekend van juni af.

Elke deelname worden er poules ingedeeld, op basis van niveau. De eerste 2 van elke poule kunnen bij de volgende deelname in een poule hoger starten, de onderste 2 van elke poule in een poule lager. Op deze wijze is de kans groot dat je elke keer tegen andere spelers komt te staan.
Elke speler wint elke week punten, hoeveel punten is afhankelijk welke plaats je behaalde in jouw poule. Aan het einde van de 6 ‘speeldagen’, worden al jouw punten bij elkaar geteld. Dus iemand die start in de laagste poule en elke keer meedoet, heeft evenveel kans als iemand uit de hoogste poule die maar enkele keren meedoet. Ons advies? Kom gewoon elke week 
Per deelname betaal je 5 euro cash op de dag zelf. Met deze centen zorgen we voor leuke prijzen en zal er op de laatste zaterdag wat lekkers voorzien worden voor al de deelnemers.
We starten telkens om 10u, graag om 9.30u aanwezig. We trachten rond 14u af te ronden.

Wanneer?
* zaterdag 6 april 2024 (Paasvakantie)
* zaterdag 13 april 2024 (Paasvakantie)
* zaterdag 27 april 2024
* zaterdag 11 mei 2024 (Hemelvaart)
* zaterdag 25 mei 2024
* zaterdag 29 juni 2024 met aansluitend prijsuitreiking en wat lekkers

Inschrijven kan eenvoudig door op de knop onderaan dit bericht te klikken.

We hopen onze nieuwe generatie en al iets ‘oudere’ generatie jeugd op deze wijze 6 fijne sportieve zaterdagen te laten beleven.

Sportieve groeten,
 
vanwege de Nodo jeugdwerking

Hier inschrijven