Familietornooi 2024

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 08:03

Beste Nodo leden en supporters, de traditie wordt voortgezet en we keren terug naar onze roots met een knallend evenement: het Familietornooi 2024!

 Voor wie?

Alle leden van Nodo zijn van harte welkom, ongeacht je leeftijd! Maar er is één regel: elk duo moet bestaan uit één jeugdspeler en één familielid en minstens één van beide moet een NODO lid zijn. Dus trommel je broertjes, zusjes, mama’s, papa’s, oma's, opa's en andere familieleden op en kom gezellig meespelen!

Elke speler geeft zijn/haar klassement op, ben je een niet-speler die vroeger wel een klassement behaalde dan geef je je laatst behaalde klassement op.

 Wat?

We organiseren een dubbeltornooi. Elk duo speelt verschillende matches, waarbij de jeugdcommissie de match-ups zal regelen. Spanning verzekerd!

 Waar/Wanneer?

Op vrijdag 26 april 2024 is het feest in het Nodo-lokaal! Kom vanaf 17.30u genieten van heerlijke lekkernijen, waarna het tornooi om 19.00u van start gaat. Voor sommigen is het mogelijks wat eerder gedaan, maar omstreeks 22.00u bereiken we het hoogtepunt met de finale(s)!

 Eten?

Op ons menu staan verschillende lekkernijen om van te smullen, zoals hamburgers, hotdogs, smos kaas en smos ham. En natuurlijk zijn er bijpassende dranken verkrijgbaar aan de gebruikelijke barprijzen.

Hoe inschrijven?

Schrijf je snel in via de inschrijvingslink hier.

Vergeet niet: inschrijven kan tot uiterlijk zondag 21 april 2024.

We kijken er enorm naar uit om samen plezier te maken en de strijd aan te gaan op aan de tafels! Tot dan!

 

Met sportieve groeten,

De jeugdcommissie