Smakelijke afsluiter van een topseizoen!

Gepubliceerd op 19 mei 2024 om 10:43

De tafeltennisbatjes hingen gisterenavond aan de haak, want NODO TTC vierde z'n zinderende seizoen met een spetterende BBQ! Niet minder dan 92 hongerige clubleden smulden zich tegoed aan een overheerlijk buffet, met verse groentjes uit eigen tuin, malse drumsticks, sappige biefstuk, smaakvolle scampibrochettes en knapperige BBQ-worsten.

Voordat de vlammen in de grill gestoken werden, kregen we nog een flinke portie trots voorgeschoteld. Voorzitter Bob Zwaenepoel overschouwde met zichtbaar plezier het rijke palmares aan winnaars van dit seizoen, bij zowel de jeugd als de senioren en veteranen. Speciale aandacht ging uiteraard naar Vigo Venneman, die diezelfde ochtend nog de titel van open clubkampioen binnenrijfde.

Districtsburgmeester Koen Palinckx werd door Eliane gepromoveerd tot ere-ambassadeur van de Ekerse Sportlaureatenviering, waar onze NODO-toppers later dit jaar nog eens extra in de bloemetjes worden gezet. Houd onze sociale media in de gaten voor meer info over datum en locatie!

En dan was het zover: de barbecues gingen aan en de hongerige horde viel aan op het overvloedige buffet. ️ De tongslagen vlogen over tafel en de tevreden smulgeluiden vulden de zaal. Dat onze keukenmeester Hubert Heirman en zijn team, samen met Albert & C° en alle helpende handen van spelers, ouders, jeugdcommissie en bestuur (zo vergeet uw verslaggever zeker niemand te vermelden), er opnieuw een onvergetelijke avond van hebben gemaakt, mag gerust een understatement genoemd worden.

Bedankt aan iedereen die erbij was en dit seizoen tot een onvergetelijk succes heeft gemaakt!

Op naar volgend jaar! ➡️