15e speelweek

Gepubliceerd op 13 april 2022 om 06:33

Speler van de week Kristof Heirman

Wegens de bouw van een nieuwe woning werd het tafeltennisbatje voor 2 à 3 jaar in de vergeethoek gezet. De D-ploeg had geen overschot aan spelers en onder impuls van Kris Ost werd Kristof na de 3e speelweek terug opgevist. Het batje werd van onder het stof gehaald en......sindsdien heeft Kristof geen wedstrijd meer gemist ! !  Integendeel, er werd/wordt terug hard getraind, deelgenomen aan tornooien, enz....m.a.w. zo hoort het om progressie te maken. Intussen werden er al stevige performances gemaakt en de voorbije week werd tegen Minderhout alweer een C2 en C0 geklopt. C4 zal volgend jaar niet meer Kristof zijn klassement zijn, zeker weten. Een verdiende speler van de week.

 

Ploeg van de 15e speelweek: I-ploeg VTTL

De damesploeg, Marjan E4, Veronik NG en Nancy NG, aangevuld met Dominique E4 nam revanche tegen de H-ploeg (Philip, Veerle, Annie en Diana, allen E4) voor hun nederlaag van 7-9 in de heenronde.

Zij kennen mekaar allen “door en door” en dit heeft duidelijk in het voordeel van de I-ploeg gespeeld. Dominique versloeg deze keer wel Philip en bewijst dat zijn individuele 1e afdelingsplaats terecht is.

Veronik en Nancy zijn ook aan hun laatste maanden als NG bezig en Marjan speelde een beresterke match tegen Veerle. Eindresult 11 – 5 voor de I-ploeg, toch een kleine verrassing ?? of niet ??

 

Uitschieter van de 15e speelweek: Erwin Mortier

Waarschijnlijk was Erwin naar zijn naam aan het zoeken want zijn prestatie was “alweer” niet te onderschatten. Als E6  2X winst tegen E0 is overduidelijk. Wie gatem nog tegenhouwe ??

 

 

Nog een nieuwsje:  Joepie ! ! ! Mag ik dit schrijven, ja toch. Bij de laatst verschenen boetelijst van de VTTL stond Nodo genoteerd voor 0 € boetes ! ! ! Dit verdient een pluimpje, zeg maar pluim.

Volhouden zo ! !

 

Tot volgende week.

 

Luc