TTC Middelburg vs TTC NODO

Gepubliceerd op 16 september 2016 om 03:21

Het is zaterdagmiddag 10 september 2016 om 13.30u. Alle Nodo- jeugdspelers en begeleiders verzamelen aan het lokaal om richting Middelburg te rijden. Iedereen was goed gezind en klaar voor een sportieve namiddag en hopend op een overwinning.

De auto’s kwamen aan aan de sporthal en we gingen naar binnen. Daar werden we heel gastvrij ontvangen en meteen gingen alle jeugdspelers van Middelburg opzij, om alle jeugdspelers van Nodo te laten inspelen.

Het werd 15.00 uur en de ploegen werden bekend gemaakt. Deze waren opgesteld bij Nodo door Kevin en bij Middelburg door Jelle- Jan. De wedstrijden konden beginnen.

We hebben heel veel spannende wedstrijden gezien, heel veel nipte sets en heel veel leuke wedstrijden. Soms werd er is eentje door Nodo gewonnen maar het merendeel van de wedstrijden werd gewonnen door Middelburg. Zij werden na een spannende namiddag dan ook als winnaar uitgeroepen. Jammer voor Nodo maar we gingen de sfeer hierdoor zeker niet laten bederven.

Het werd 18.30 uur, maar we gingen zeker nog niet naar huis want Middelburg had voor ons nog een overheerlijk 3- gangenmenu klaargemaakt. Alle tafels en stoelen werden buiten gezet en de jeugd kon aanschuiven.

We begonnen met overheerlijk soep. Nadien kregen we een broodje kroket en we sloten af met een ijsje. Typisch Hollands dus, het heeft ons heerlijk gesmaakt.

Het werd 20.00 uur, dan was het toch wel tijd om te vertrekken want we moesten nog een uurtje rijden. Even alles inpakken, muziek in de auto luid zetten en mee schreeuwen in de auto. De sfeer zat er nog goed in.

Jammer genoeg hebben we niet kunnen winnen, maar de terugwedstrijd staat alvast gepland op vrijdag 06 januari 2017. Ik hoop dat er dan ook voldoende jeugdspelers zullen meedoen, wij gaan dan alvast voor de overwinning en hebben het thuisvoordeel dan!

Hopelijk tot dan!