Benjamin Rogiers: van goudwaarde voor Nodo !

Gepubliceerd op 9 oktober 2016 om 22:50

 

Ook tegen het op papier sterkere Vedrinamur beet Nodo fel van zich af. Meer nog, de overwinning zat er een tijd aan te komen of wat te denken van een 2-0 voorsprong en Maes die tegen de onverwoestbare Sonnet leidt met 2-0. Geef toe, dan ben je er heel dicht bij. Daarvoor had Rogiers duidelijk de jonge Marchal opzij gezet en Bryant de A-speler Delporte.

Voor Craig reeds zijn 2e A dit seizoen. Coach Cabrera bracht dan het andere jonge geweld Darcis aan de tafel ipv van de zwak spelende Delporte. Niet zonder moeite nam Rogiers ook deze horde. Bryant vond geen oplossing tegen de Naamse nummer 1 Sonnet en nu lag alle Ekerse hoop op de schouders van Yannick Maes die B-finalist (laatste Belgisch Kampioenschap) Marchal diende te elimineren om de overwinning veilig te stellen. Een secuur spelende Marchal dacht daar anders over en schonk alsnog een punt aan zijn ploeg.

Nodo oorspronkelijk blij met een gelijkspel zat toch een beetje met een kater. Een bijna zekere overwinning lieten de Donkenaars alsnog ontglippen.

Het komende week-end wordt het moeilijk om punten te scoren.

Vrijdag staat Castellinoise-Nodo op het programma.

Zondag as. 16 october komt het Brusselse Alpa op bezoek. Aanvang 18 h.