Nodo opent seizoen met zware nederlaag

Gepubliceerd op 26 september 2016 om 09:38

Omdat de openingswedstrijd Nodo – Sokah verplaatst werd naar een latere datum wegens deelname van Laurens Devos aan de Paralympics, zoals algemeen geweten, dienden onze jongens al onmiddellijk titelkandidaat Virton in eigen huis te gaan bestrijden.

Dat dit geen wandeling in het park ging worden was duidelijk. Optornen tegen As1, As3 en A6 was op papier onmogelijk met onze A12, A22 en B0. 

Met het idee van “in tafeltennis is alle mogelijk” werd onder een schitterend zonnetje de ellenlange verplaatsing naar Virton afgehaspeld.

In een no-time werd het pleit beslecht; dit Virton was te sterk voor het huidige Nodo-team. En natuurlijk waren er sets bij die hadden kunnen gewonnen worden, maar het verdict was duidelijk: 6-0 en back-home.

Toriola, Vostes en de aangetrokken Kroaat Kolarek sprokkelden al vlug een veilige 4-0 voorsprong uit en lieten aan invaller Merchez de kans om ook aan te treden. Hetgeen hij met verve deed tegen Craig Bryant. We onthouden het 3-2 verlies van Benjamin Rogiers tegen Toriola en het moedige verweer van Craig tegen Kolarek.  Ook Yannick kwam dicht bij setwinst tegen diezelfde Kolarek, maar ja, dit zijn enkel maar voetnoten.

Zonder uitgesproken kopman gaat Nodo een moeilijk seizoen tegemoet.

Volende thuiswedstrijd: het Antwerpse derby Nodo– Sokah op vrijdag 30 september 20 h.

Supporters kunnen waarschijnlijk kennis maken met de nieuwbakken Olympische kampioen, Laurens Devos, welke deel uitmaakt van het Sokah-team.

 

bob