Mooie medaille-oogst op Belgisch Veteranenkampioenschap

Gepubliceerd op 20 maart 2019 om 05:27

Op de voorbije Belgische kampioenschappen in de verschillende veteranen-afdelingen lieten enkele Nodo-spelers en speelsters toch weer van zich horen en behaalden schitterende resultaten.

De mooiste successen werden behaald door Anja Van den Berghe – speelster van onze 1e damesploeg – die 2x goud behaalde zowel in dubbel gemengd (met Peter Van Houtte) als in dubbel dames (met Ilse Schrauwen) en dit in de reeksen +40.

In dames enkel + 40 was er voor Anja zilver weggelegd want optornen tegen de ongenaakbare Ozer zat er niet in.

Irene Claes behaalde 3 zilveren medailles: aan de zijde van Annie Verschueren in dames dubbel +65, aan de zijde van Bob Zwaenepoel in dubbel gemengd +65 èn in enkel dames +65. Irène is dus Belgische top in haar veteranenreeks.

Zoals vermeld dus ook Annie en Bob met een zilveren medaille dubbel, terwijl Bob Zwaenepoel aan de zijde van Balaes (Salamander) op een haar na het goud miste (12-10 in de beslissende 5e set) en tevreden moest zijn met zilver.

Onthouden wij de  afwezigheid van Jef Janssens en Bernard De Schutter die meenden ingeschreven te zijn, maar tè laat ontdekten dat zij niet op de deelnemerslijst stonden. Spijtig voorval dat zich niet meer mag herhalen.

Deze Belgische veteranenkampioenschappen kenden weer een talrijke deelname van spelers en speelsters, komende uit alle hoeken van het land. Volgende afspraak de Vlaamse Veteranenkampioenschappen op zondag 28 april.

Bob