NODO spelers behalen 3 medailles op de Vlaamse Jeugdkampioenschappen

Gepubliceerd op 14 november 2019 om 22:16

NODO spelers behalen 3 medailles op de Vlaamse Jeugdkampioenschappen

Op de laatst gespeelde Vlaamse Jeugdkampioenschapen in Roeselare behaalden de 3 geselecteerde Nodo-spelers Awa Sow, Jordy Moens en Lander Moens weer fraaie resultaten.

Awa Sow zilver bij de meisjes juniores. Enkel het West-Vlaamse super talent Van Hauwaert, kon Awa verslaan 3-2, zoniet was het goud naar Ekeren-Donk gegaan. De rest van het meisjes-gild was te zwak om Awa in de problemen te brengen. Knap van onze speelster, wekelijk aan de slag in de eerste ploeg van Nodo dames seniors.

Jordy Moens was één van de titelkandidaten, samen met een handvol  B-spelers van ongeveer hetzelfde niveau, bij afwezigheid van A-speler Kosolosky.  Door de uiterst nipte nederlaag tegen Limburger Vanvinckenroye eindigde Jordy op de 3e plaats en pakte alzo brons. De andere B-spelers waren kansloos tegen Jordy. Knap van onze speler die wekelijks in de 1e ploeg seniors aantreedt.

In de kadettenreeks jongens was de winnaar al op voorhand gekend. International Tom Closset gaf maar één setje prijs. Spannender was het spektakel voor de 2e plaats. Uiteindelijk ging Lander met het zilver aan de haal. De jongste van de Moens-brothers deed het dus nu ook weer. Hopelijk wordt Lander nu eens beloond met een internationale selectie, want “heren van het selectie-comité, daar kun je toch niet meer naast kijken nietwaar ??”

 

Bob