Maak kennis met onze trainers, week 3

Gepubliceerd op 12 december 2019 om 08:07

Hulptrainer IN DE KIJKER - Hallo! We interviewden Axl Legon, hulptrainer/ sparringpartner bij Nodo.

*Sinds september 2013 ben ik al lid van de club, en nee ik ben nog niet van plan te stoppen. Ja ik ben al een tijdje lid en ik doe dit met alle plezier. Sinds 2016 help ik mee de beginners te leren tafeltennissen en ik doe dit met alle plezier en enthousiasme. Naast lesgeven, speel ik zelf ook nog in de B ploeg bij de jeugd!

*Tofste moment in de club? Er zijn er zo veel, maar eentje is me toch bijgebleven.  Wanneer de laagste groep is tegen de robot mocht spelen en ik het mocht besturen. Hoeveel kindjes zo blij waren om er tegen te spelen en ze ook een beetje voor de gek te houden was een van de tofste momenten als hulp trainer. 

*De trainer die me het meeste is bijgebleven?  De trainer die me het meeste is bijgebleven is Guido. Het was mijn eerste jaar dat ik les volgde en het was zijn laatste jaar als trainer op onze club. Onder hem heb ik veel bijgeleerd en begon ik mijn eigen spel te creëren. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor.

*Als we kampioen spelen, wat dan? Ik vier het liefst het einde van een topseizoen met onze ploeg en onze club als winnaars, gevolgd op de club door een lekker etentje voor alle spelers met de ouders en nadien een gezellig feestje.

*Je krijgt een miljoen. Wat doe je? Een huis en een auto kopen en voor de rest mijn geld op sparen om eens lekker op vakantie te gaan.

*Waar keek je als klein kind naar?  Power rangers samurai

*Van welke trainer wil jij eens wat meer te weten komen? Malaise Wim