Speler van de week, speelweek 2

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 15:39

Beste Nodo’ers,

Moeilijk, moeilijk, wat doen jullie mij aan d’hand.Na 2 weken zie ik het al niet meer zitten.Geweldige resultaten, zowel individueel als per ploeg.Ik kan hier wel 7 à 8 namen citeren, allen “speler van de week” meer dan waard.De rubriek genoodzaakt mij echter slechts één naam te geven, maar....... ik pas al meteen.‘k ga er slechts 3 noemen en kiezen jullie zelf maar.

Speler van de 2e speelweek:Nigel Bensch: Als C2 wint hij tegen 2 X C0 en B4. Nigel pakt zijn eerste B4 in VTTL in zijn tafeltenniscarrière, toch wel een mijlpaal vind ik.Dat betekent ook dat er nog progressie in de Nigel zit. Knap seizoenbegin en de flow zit er in. Volhouden kerel.

Bart Brands: Als C2 wint hij tegen 2 X C0 en B6. Maar.... Bart had tegen die B4 van de Nigel ook nog eens 2 matchpunten. Hij had zowaar dus zijn4 wedstrijden kunnen winnen. Kiezen jullie dus zelf maar wie je voorkeur geeft. Bart heeft veel getraind de laatste weken en de resultatenliegen er niet om. Knap, knap ! ! !

Paul Soffers: Olah, een nieuwe naam die regelmatig gaat terugkomen ?? Maybe ! !Dit wordt misschien wel de “uitschieter van de maand ”. Als F wint Paul zomaar eventjes tegen 2 X E2 en D6. Nou moe ! !Eerste D-speler Sporta in zijn loopbaan ?? Ik weet het niet.Had Paul iets speciaals gegeten ?? Weinig of niet veel gespeeld de laatste jaren ?? Ondergeklasseerd ??We zullen het de komende weken met argusogen volgen.

Ploeg van de 2e speelweek:2e nominatie voor C-ploeg VTTL: Als je weet dat zowel Nigel als Bart in C-ploeg spelen zal het jullie niet verbazen dat zij uitgeroepen worden tot ploeg van de week.4 X C2 wint met 9 – 7 van B4 – B6 - 2 X C0Wees maar gerust dat dit opgemerkt wordt in het tafeltenniswereldje.‘k geloof dat zij volgens de bookmakers 1 tegen 75 gequoteerd stonden. Wie op hen gegokt heeft, heeft “zijne kost” dus goe verdiend.

Tot volgende week.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.