Eerste jeugdtornooien in aantocht - graag massaal inschrijven

Gepubliceerd op 10 september 2022 om 13:28

Beste spelers, beste ouders, het nieuwe seizoen heeft z’n start niet gemist. Naast de vertrouwde gezichten ook een hele hoop nieuwe beginnende spelertjes. Naast de wekelijkse competitie zijn er ook superleuke tornooien.  Het zou erg fijn zijn wanneer we op volgende tornooien met een grote TTC NODO delegatie aanwezig zouden kunnen zijn.

 

Volgende provinciale tornooien staan reeds gepland in Lille:

  • 25/09/2022: Provinciaal Criterium Leeftijdsreeksen Jeugd

  • 02/10/2022: Provinciaal Criterium Klassementen (Iedereen: volwassenen en jeugd)

  • 23/10/2022: Provinciaal Criterium Klassementen Jeugd

 

Er komen ook nog Vlaamse tornooien aan voor de -12 jarigen - dat is niet alleen in Antwerpen maar de locaties hebben we nog niet:

  • 20/11/2022: Vlaams Jeugdcriterium Fase 1

 

Voor dit seizoen verwachten we eigenlijk dat alles spelers aan minstens 2 tornooien deelnemen. Zo leren ze de tegenstand al wat kennen, bouwen ze extra ervaring op en wie weet gaan ze wel met een felbegeerde beker of medaille naar huis.

 

Het is ook de bedoeling dat er tijdens deze tornooien enkele (toekomstige) trainers meegaan om de spelers te coachen en te begeleiden.  Sommige coaches spelen zelf ook mee, maar zullen tijdens hun vrije momenten steeds klaarstaan met wijze raad, een troostende schouder en al wat nodig is om van deze dagen een groot NODO succes te maken.

 

Bij de volgende trainingen gaan we flyers meegeven aan de spelers.  Kunnen jullie deze bekijken en ingevuld terug bezorgen. In het geval de flyers onderaan in de sporttas verloren zijn gegaan hebben we de flyer ook als pdf bijgevoegd. Jullie mogen de ingevulde flyers weer aan de trainers bezorgen of een relply-to-all/allen-beantwoorden doen op deze mail. Jullie inschrijvingen worden dan bezorgd aan het groepsadres jeugdcompetitie@nodo.be en komen zo bij de juiste personen terecht.

 

Alvast dank,

Met vriendelijke groeten,
 
Namens de jeugdcommissie van TTC NODO

 

Provinciaal Criterium Leeftijdsreeksen Jeugd Antwerpen
PDF – 145,8 KB 163 downloads