Ditjes en Datjes - editie 2

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 07:33

We zijn ondertussen een paar weekjes verder na onze eerste “Ditjes en Datjes” editie en er is ondertussen weeral heel wat gebeurd.

De zomerstage, georganiseerd door Nancy en Veronik werd een sportief succes.. De 10 deelnemers (het had iets meer gemogen) gaven het beste van zichzelf en waren heel enthousiast. Ook de lekkere lunch tijdens deze tweedaagse zit daar voor iets tussen denk ik. Feit is dat er een vervolg komt. Meedoen ! Een aanrader.

De 2-daagse stage van onze Olympiër Bart Brands voor rolstoel spelers was een puike organisatie. Hier ook weer niets dan lovende woorden.

En het moet gezegd, deze stages werden gespeeld in een temperatuurtje van 21 graden terwijl het buiten bakken en braden was tijdens de hittegolf. Met dank aan de firma Ensys, die deze installatie bij ons heeft geplaatst.

De nieuwe tafels zijn gearriveerd en werden reeds geïnstalleerd. De “Die Hards” onder jullie hebben ze al kunnen voelen en bespelen en zagen en voelden dat het goed was. Sommigen merken het verschil en zeggen dat ze sneller zijn, anderen vinden het vooral mooie nieuwe tafels en voelen……geen verschil. 

Nog even een dikke merci aan de bestellers, de monteurs, de afvalverwijderaar en vooral ook Stad Antwerpen die deze nieuwe aanwinst voor een groot deel mee financiert.

Nog even een warme oproep om ze dan ook in ere te houden en je frustraties af te reageren op één van jou lichaamsdelen, welke lichaamsdeel dat is beslis je zelf, maar zeker niet op de tafels !

Idem dito voor onze nieuwe oven, zeg maar pizza-bak-machine. Aan de oven hangt nu een handleiding voor de dummy pizzabakkers onder ons. Vooral het gebruik van het bakpapier zal zorgen dat deze oven heel wat jaren zal meegaan. Waarvoor dank !

Stilaan nadert het nieuwe seizoen en wordt het voor velen tijd om de pallet boven te halen, schimmel en stof te verwijderen en eens te komen trainen. Zo kom je op je eerste match van het nieuwe seizoen zeker beter en zekerder voor de dag.  En ben je toe aan nieuw speelmateriaal, ga dan zeker langs bij onze sponsor Killypong.  www.tafeltennis.be  Het zij via webshop of via een fysieke winkel in Mortsel.

In onze vrije trainingsmomenten zijn vooral de woensdag- en vrijdagmorgen momenteel druk bezet.  Tussen de 15 en 20 aanwezigen is dat een waar succes.

Al heel wat reacties op onze vraag om op een competitie avond de bardienst te verzorgen. Vooral op woensdag- en vrijdagavond zijn er nog heel wat openstaande vacatures. Bekijk je agenda nog eens en zet je er een keer op. Zo verdien je het lidgeld voor een deel terug en leer je de leden kennen.

De pasmomenten van de kledij zijn ondertussen ook voorbij, de bestelling werd geplaatst en momenteel is de kledij bij de drukker die onze shirts zal voorzien van de nodige sponsors. Levering verwachten we tegen de start van de competitie (als alles goed gaat). We houden u op de hoogte. Diegenen die extra kledij bestelden zullen deze tegelijk aangeleverd krijgen, samen met de factuur.

De meesten onder jullie betaalden al hun lidgeld voor het nieuwe seizoen, maar er zijn nog een aantal die dat nog niet hebben gedaan. Een oproep om dit zo snel mogelijk te regelen. Weet dat dit allemaal extra opvolging vereist en dat dit niet de bedoeling kan zijn.  Weet ook dat je na betaling pas aanspraak maakt op de ongevallenverzekering van de federatie en dat je in principe niet gerechtigd bent om te spelen.

Half september vernemen diegenen die bij Fons inschreven voor de Seniorentrainingen van hem in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je alle info.  Ik kan ook nog meegeven dat de leden die zich bij Fons inschreven een tegemoetkoming van het bestuur zullen krijgen van 10 euro. (zal geregeld worden met Fons)  Een extra motivatie om je niveau op deze manier op te krikken. Indien je dit leest, het is niet te laat om je nog in te schrijven. Dit doe je rechtstreeks met Fons. (Tel. 0497/936 412 en mailadres alfons.lauwers@telenet.be)

Dan wensen we jullie nog een sportief, plezant en succesvol seizoen 2022-2023 toe !

En tot de volgende ditjes en datjes.