Ditjes en Datjes aanvang seizoen 2022-2023

Gepubliceerd op 31 juli 2022 om 11:45

Beste NODO leden, dit seizoen proberen we jullie regelmatig ook wat informatie te bezorgen via "Ditjes en Datjes". Veel leesplezier!


Nieuwe speeltafels

Half augustus worden onze nieuwe speeltafels geleverd. Hier hebben we een extra inspanning gedaan door de nieuwe norm te volgen. De speeltafels van Tibhar zullen dikker zijn (28 mm ipv 22 mm), dit op vraag van onze betere spelers. En uiteraard hebben we ook aan onze G-sporter Bart Brands gedacht en speciaal voor hem (en mogelijk andere rolstoel spelers) hebben we twee specifieke tafels aangekocht. Zo draagt Nodo, als zijnde zijn club, bij aan Bart zijn voorbereiding van volgende Olympische Spelen en/of internationale tornooien.
Mogen we u dan ook vragen om extra zorg te dragen als je op de nieuwe tafels van start gaat. Als er dan toch zweetdruppels opvliegen of je trekt remsporen met je batje, graag even opkuisen aub. De kuisploeg is er u zeer dankbaar voor.

3 oudere tafels te koop voor een prijsje

Hierdoor zoeken we nog kopers voor drie “oude” tafels. Dus ben je op zoek naar een degelijke tafel voor thuis in de garage of zolder, je kan er eentje reserveren of meer info vragen door een berichtje te sturen naar ttcnodo@gmail.com. Kostprijs: 125 euro, netje inbegrepen. Je kan met Erwin Mortier afspreken indien je over geen vervoer beschikt. Eerst is eerst …..

Warme oven

De pizzabakkers onder jullie zullen zeker al gevloekt hebben op onze huidige oven, die tergend traag aan de vereiste temperatuur kwam om deze krokante lekkernij te bakken. Ook aan hen hebben we gedacht. De huidige oven was einde leven en we hebben bij het afsluiten van de solden er nog eentje voor een mooie prijs op de kop kunnen tikken. Levering: 8 augustus.

Graag afblijven van alle regelknoppen

We zouden ook willen vragen aan alle leden om af te blijven van alle regelbare spullen in ons lokaal. Bijvoorbeeld zien we regelmatig dat de thermostaatknop in de mannenkleedkamer wordt verdraaid naar een hogere temperatuur zodat het haast te heet is om onder te komen. Laten staan tussen de 38-40°. Afblijven dus (het staat ook op de knop). Heb je klachten over douches, licht, airco, verwarming,…contacteer even één van onze bestuursleden en die zorgen, indien mogelijk, voor aanpassing.

Energiebewust

Gezien de stijging van de energieprijzen (elektriciteit + gas) vragen wij u ook in Nodo alles als een goede huisvader te behandelen. Laat bv niet onnodig het licht branden. Ook al investeerden we in zonnepanelen en thuisbatterijen, we laten liever de centjes in Nodo ipv naar Engie te sturen. Oh ja, als Stad Antwerpen meegaat in ons voorstel tot uitbreiding van ons energieproject (beslissing valt in augustus of september) dan gaan we ons sanitair water en onze vloerverwarming aansluiten op een extra warmtewisselaar zodat we ook hier minder gas gaan verbruiken en minder CO² zullen uitstoten.


Barlijst

Binnenkort ontvang je van @veronik.hermans@nodo.be, onze nieuwe barverantwoordelijke, de barlijst seizoen 2022-2023 tot eind december 2022. Een warme oproep om je op te geven voor één van de bardiensten. Denk niet: “ze zullen wel iemand vinden”, maar kom eens een avond de bardienst verzorgen (als je 18+ bent). Zo leer je de andere ploegen en leden kennen op een andere manier. Een aanrader ! Je krijgt hier trouwens vanaf 1 september 30 euro voor ipv 25 euro. Dit geldt ook voor alle thuiswedstrijden van de jeugd, waar telkens iemand van de thuisspelende ouders nodig is om de bardienst te doen. Hierover volgt later meer informatie specifiek naar de jeugdspelers en hun ouders toe.

 

Lidgeld & ziekenfonds

Aan diegenen die hun lidgeld reeds betaalden, merci ! We herhalen nog eens onze tip: “We willen jullie er graag aan herinneren dat de ziekenfondsen een deel van jou lidgeld terugbetaald. Bij ieder ziekenfonds is het bedrag waarop je kan rekenen verschillend. Dus dat zoek je best even op en download het formulier dat men hiervoor ter beschikking stelt. Vul het in, en als je kan, scan het in en stuur het door naar ttcnodo@gmail.com.  Is dit te moeilijk, leg je het ingevulde formulier in het bakje in de cafetaria en komt het ook wel terecht. Het wordt dan ondertekend terugbezorgd via mail zodat je het kan indienen bij je ziekenfonds.”


Je ziet het, alle ingrediënten aanwezig voor de opstart van ons nieuwe seizoen 2022-2023. Met ook heel wat nieuw aangesloten leden. Van harte welkom !

Het ganse bestuur van Nodo wenst alle leden een leuk en vooral sportief seizoen toe !!