Nodo op het Provinciaal jeugdcriterium fase 1:

Gepubliceerd op 17 oktober 2016 om 09:43

Zondag 16 oktober 2016, 09.30 uur. Alles spelers stromen binnen in de sporthal van Extra Time. De Nood spelers als eerste… Allemaal super gemotiveerd beginnen ze in te spelen.

De klok slaagt 10.00 uur, de poules worden afgeroepen en het tornooi begint. Nodo begint er zeer goed aan… De twee coaches waren met stoel, ook op post!

De ene match na de andere werd gewonnen. Emma Coesemans domineerde haar poule. Ze won de ene wedstrijd na de andere, enkel de laatste wedstrijd was er misschien te veel aan, deze kon ze niet meer winnen maar ze heeft toch haar reeks gewonnen! Proficiat Emma.

Ook haar broer Wouter Coesemans deed het heel goed, hij moest beginnen tegen Nick, een echte Nodo confrontatie…  Uiteraard werd het een belle, maar hier bleek het snel duidelijk dat Wouter de sterkere van de twee was! Ook hij won zijn reeks! Proficiat Wouter!

Arno Mortier moest starten in een zeer zware reeks. Hij won 4 wedstrijden en kon ook 4 wedstrijden niet winnen. Ik kan wel eerlijk zeggen, Arno was goed. Hij sloeg de E0’ en  de D6’en naar huis. De C spelers waren net iets te moeilijk voor hem, maar geen probleem, dat komt nog! Top prestatie!

Nick Clarys heeft zijn best gedaan, speelde goede wedstrijden maar hij moet soms zijn frustraties kunnen beheersen, hierdoor kon hij zich moeilijker concentreren op zijn wedstrijden en heeft hij enkele wedstrijden verloren. Al bij al kon Nick ook tevreden zijn over zijn tornooi! Maar geen probleem, je top prestaties komen nog!

Arne Thys kwam met veel enthousiasme en energie binnen in de zaal. Hij ging “even een tornooike winnen”. Hij won maar liefst 4 wedstrijden en 2 verloren. Ook hij blijft dus in zijn poule en mag dik tevreden zijn over zijn prestatie!

De zesde speler van Nodo was Aaron Walravens. Zijn eerste wedstrijd, was gewoon TOP maar kon net niet winnen. Hij was daardoor heel gedemotiveerd en kon zich niet meer zetten voor de rest van zijn wedstrijden. Hij moet leren zijn verlieswedstrijden te vergeten en te gaan voor de volgende wedstrijd!  Volgende keer beter Aaron!

 

De resultaten waren dus heel goed. Was dit omdat de jeugd zo goed speelde en enthousiast was, of was dit omdat de coachen de jeugd zo goed kon motiveren???