Nodo – Alpa: ditmaal liep het fout.

Gepubliceerd op 18 oktober 2016 om 09:44

Gesteund door de mooie resultaten van de voorbije weken zou Nodo het Brusselse varkentje ook even gaan wassen. Gaan voor een gelijkspel ? Geen denken aan… de overwinning moest het worden !

Draaide dit even verkeerd uit zeg !! Nadat sterkhouder Benjamin Rogiers onaangenaam kennis had gemaakt met de verbluffend sterke Florian Cnudde (A26) kon Yannick Maes milderen tegen vast trainingsmaatje Skucas. Daarvoor had Craig Bryant er een 5-setter uitgeperst tegen Juju Indeherberg, maar Craig startte slecht in de beslissende game. Juju stoomde door en voor de koffie stond het 1-2 en was nog alles mogelijk.

Weer een vijfsetter voor Craig tegen de feilloos acterende Cnudde en weer hetzelfde scenario: op een diefje 2 sets ontfutseld – de services van Craig deden somtijds wonderen – maar in de belle, hopeloos traag gestart en… boeken toe ! Toch bleef er nog uitzicht op een gelijkspel temeer omdat Yannick nu de kans kreeg om Indeherberg voor de 3e maal te vloeren. De 2 overwinningen dateerden al van enige tijd terug maar toch heerst dan het gevoel van…. “laat maar komen, die pakken we even”. Een gemotiveerde Indeherberg dacht er nochtans anders over en liet Yannick op zijn honger met duidelijke cijfers.  Benjamin, vrijdag aan de slag op Castellinoise en zaterdag in de Franse competitie, voelde enige pijn in de schouder en besloot niet meer te spelen. Zware 1-5 cijfers aldus op het bord.

Dit scenario had men bij Nodo niet verwacht. Dus vlug omkeren, die bladzijde.

Volgende wedstrijd : Zondag 30 october – 18 h. Astrid Herstal – Nodo.

bob