Nationaal jeugdcriterium fase 2, het was een TOPPER

Gepubliceerd op 20 november 2016 om 20:54

08.45 uur op zondag 20 november 2016. We komen aan in de sporthal van Louvain la Neuve. Het was nog heel rustig, de lichten waren nog niet aan, maar dat hield de spelers van Nodo niet tegen om al te beginnen inspelen. Een goede tafeltennisser kan de bal aanvoelen en moet hem niet zien!

 

Het tornooi begon. Lander had een moeilijke poule maar zeker geen onmogelijke. Hij moest beginnen tegen Emiel van Gierle. De start was fantastisch maar begon nadien te slabbakken. Lander kon zijn emoties niet onder controle houden en verloor de wedstrijd tegen zichzelf, jammer want een overwinning zat er echt in. Nadien ging het op en neer bij Lander. Hij kon alsnog twee wedstrijden winnen, maar de andere waren te sterk. Hij kreeg dan ook minder en minder zelfvertrouwen. Einduitslag 2 wedstrijden gewonnen en 4 wedstrijden verloren. Je kan niet altijd winnen hé Lander, volgende keer gaat het weer beter.

 

Bij Jordi was het andere koek. Hij had een betere poule waarbij er 1 C2 was en de andere allemaal C6 en D. Hij sloeg de ene speler na de andere naar huis en had geen medelijden met de tegenstanders. Op een bepaald moment komt hij uit tegen een speler met noppen, Jordi zat een beetje met de handen in het haar, het werd een zeer spannende wedstrijd, op het telbord kwam 2-2 en iedereen zat op het puntje van zijn stoel. Jordi wist op de juiste moment een time out te vragen en kon de wedstrijd naar zich toe trekken. Nu de C2 nog en de overwinning van de dag was binnen. Jordi kon de eerste set van de C2 niet winnen, maar had nadien geen medelijden meer en sloeg hem helemaal weg. Einduitslag 6 wedstrijden gewonnen en 0 verloren. Conclusie EINDWINNAAR VAN DE DAG!

Het was dus een redelijk geslaagde dag vandaag! Nu de auto in en weer naar Ekeren city!