Nodo, drie jeugdploegen waren de sterkste van de play- off’s

Gepubliceerd op 13 april 2017 om 09:01

 

Dit seizoen kunnen we wel zeggen dat de Nodo jeugd een mooi seizoen heeft gehad. De play- off’s begonnen al met de overwinning van onze Nederlandse buren tegen TTC Middelburg.

Hierna zijn er nog enkele jeugdploegen die kampioen zijn gespeeld.

Nodo A (SPORTA) is kampioen gespeeld in 2e afdeling met 1 punt voor op de ploeg die tweede staat. Het was tot op de laatste speelweek spannend, in het begin dachten we Nodo A wint deze reeks maar ze hebben het halverwege even laten hangen, en weg gegeven. Ze hebben zich nog net op tijd herpakt en hebben een mooi resultaat neergezet. Hier komt ook nog bij dat Jorden Van Lommel individueel kampioen is en zijn nieuw klassement is dan ook hiernaar gegeven. Volgend seizoen in 1e afdeling? Proficiat Jorden Van Lommel, Brian Mommers en Arno Hendrickx!

 

Nodo C (SPORTA) heeft ook een individueel kampioen, de ploeg is 2e geworden maar Hendrik Engelbeen heeft iedereen kunnen wegspelen en mag zich kronen tot individueel kampioen. Proficiat Hendrik!

 

Nodo C (VTTL) heeft de reeks 3A sterk kunnen winnen. Zij zijn mooi eerste geworden, de grootste angst was het gevreesde Nodo D waar ze 2 keer van hebben kunnen winnnen, maar deze wedstrijd zou even goed andersom kunnen uitgedraaid zijn. Proficiat Wouter Coesemans, Jordi Wijnen, Nick Clarys en Jonas Busschots.

 

Nodo E (VTTL) is ook kampioen kunnen spelen en dit in 4A. Zij hebben een heel mooi parcours afgelegd en geen enkele tegenstander was sterk genoeg om hen van de kaart te kunnen vegen. Ze hebben wel enkele wedstrijden verloren, maar dit was vooral omdat ze hun topspeler (die ook individueel kampioen is) niet bij hadden. Proficiat Aaron Walravens met je individuele titel, het was spannend want Sean Mommers was mooi 2e. Proficiat aan de ploeg Aaron Walravens, Axl Legon, Sean Mommers en Max Wiercx.

 

Zeker en vast ook proficiat aan alle andere jeugdploegen en jeugdspelers. Ik ben niet elke week aanwezig kunnen zijn, maar ik heb wel gezien hoe jullie stuk voor stuk het beste van jullie geven, en dat is fantastisch om te zien. We hebben een mooie groep jeugdspelers die allemaal hun kwaliteiten hebben! Hopen dat we dit kunnen verder zetten in het nieuwe seizoen, proficiat! Bedankt voor jullie inzet!