Zware cijfers in de Hel van Logis

Gepubliceerd op 8 mei 2017 om 16:45

 

Voor de aanvang van de wedstrijd heerste er een positief optimisme in de Nodo-rangen. Misschien viel er wat te rapen bij de Belgische kampioenenploeg. Je weet maar nooit. Maar al vlug bleek dat de kwetsuur van Benjamin Rogiers nog niet genezen was en meer nog, ook Craig Bryant liep tijdens de eerste partij tegen Salifou een schouderblessure op. Daar sta je dan met je plannen. Kleurling Salifou, knappe atleet trouwens, is een hardklopper van het bovenste garnituur. Vraag maar aan Yannick hoe hij zich voelde nadat hij afgepoeierd werd. Niet te doen. Toch gaf Craig dezelfde Salifou meer dan repliek. En weer maar eens de services van Craig. Salifou wist er geen blijf mee en kon ze niet controleren. Craig 2x maal zéér dicht bij setwinst maar toch 3-0 voor de Fransman. Je koopt er niets mee. Yannick (Lambiet) en Benjamin (Saive) ook weer goed in de partij, maar de sets kantelden op ’t laatst telkens in het Logis-voordeel. Het incident tussen Saive en Benjamin naar aanleiding van een bal die het shirtje van Jean-Mi zou geraakt hebben bracht wat animo in de partij. Na de discussie gaf Ben ostentatief een service in het net waarna het spel verder ging. Blijkt dat Ben op ’t einde een puntje tekort kwam om de  set binnen te halen. Zo zie je maar.

Na de koffie bezorgde Salifou, Yannick de rammeling van zijn leven, reeds eerder beschreven. Craig liet een zekere winst tegen invaller Bierny uit de handen glippen (0-3 had best gekund) en Benjamin kon geen eindpunt zetten na een 0-2 voorspong tegen Lambiet.

Logis-Nodo 6-0

De cijfers liegen niet, maar de talrijke toeschouwers hebben zeker genoten van het geleverde spektakel.

Nog één wedstrijd te gaan – naar Alpa Schaarbeek - en het seizoen, dat zich problematisch aankondigde, zit erop. Nodo eindigt in de middenmoot van het eindklassement. Een sterke prestatie.

Bob