Weer 6-0 nederlaag voor Nodo op Diest.

Gepubliceerd op 7 november 2017 om 13:21

 

En toch bemerkten we een positieve evolutie in het Nodo team. Op bezoek bij de torenhoge favoriet voor het Belgisch Kampioenschap wist Nodo bij voorbaat dat het voor een zware opdracht stond. Begin er maar aan: Smirnov (A1) – Kreanga (A2) – Elbeiali (A3)

De 40-jarige wereldspeler Smirnov nam al gauw de maat van Khatchanov, gevolgd door een meer dan verdienstelijk optreden van Yannick Maes tegen de Egyptenaar Elbeiali. Yannick wisselde knappe punten af met domme fouten, maar de fighting spirit was wel aanwezig. Ook beterschap te merken bij Benjamin Rogiers, maar de 45-jarige lichtvoetige Kreanga zette Benjamin sec opzij.

Na de pauze zagen de toeschouwers een pracht-wedstrijd tussen Kreanga en Khatchanov. Hoe Martin ook van zich afbeet – hij retourneerde de meest onmogelijke ballen ! – op het einde was het toch de ex nr. 7 van de wereld, die winnend afsloot. Benjamin Rogiers had dan de kans om de verdomde nul van het scorebord te halen, maar verloor nipt in de 5e set met het kleinste verschil van de jonge Egyptenaar.  Ben toonde een stijgend vormpeil maar is nog niet “top”

Donderdag as. trekt Nodo naar het Brusselse Logis. Bij deze huidige middenmoter valt misschien iets te rapen, maar dan moeten eerst de Saive brothers aan de kant worden gezet en dat is niet vanzelfsprekend.

Bob