De jeugdcompetitie binnen Nodo, de kijk van onze jeugdverantwoordelijke!

Gepubliceerd op 26 november 2017 om 14:09

 

Het seizoen is halverwege en de eerste jeugdcompetitie is al gespeeld. Tijd om even alle resultaten op een rij te zetten en ploeg per ploeg te bespreken.

Nodo A (VTTL): Zij zijn deze competitie net geen kampioen gespeeld, Nodo A werd aan het begin van het seizoen als degradatiekandidaat maar Lander Moens, Arno Mortier en Matthias Criel bewezen snel het tegendeel, zij lieten zien dat je met hen niet moet spotten en dat met behulp van vaste reserve Jordi Moens zijn ze gedeeld eerste maar hebben ze onderling verloren van de andere ploeg en zijn daarom tweede geworden. Jammer maar na de Kerstvakantie gaan zij voor de titel in SUPER afdeling!

Nodo B (VTTL): Dit was andere koek, zij moesten voor het eerst in 1e afdeling spelen en al snel bleek het niveau zeer hoog te liggen. Emma Coesemans, Wouter Coesemans, Arne Thys en Jonas Busschots lieten het beste van zichzelf zien en probeerde voor elk punt te vechten maar de tegenstander was vaak sterker. Ze zijn zesde geworden in 1e afdeling. Proficiat! Jullie hebben je best gedaan!

Nodo C (VTTL): Nodo C heeft ondanks sommige tegenslagen toch een mooie vierde plek in 2e afdeling kunnen bemachtigen, zij moesten het enkele weken zonder hun eerste man doen wegens ziekte en dan nog een 4e plek, heel goed gedaan van jullie. Proficiat aan Nick Clarys, Jordi Wijnen, Aaron Walravens en Jarko Vergaelen!

Nodo D (VTTL): Nodo D heeft het meer dan goed gedaan, zij zijn derde geworden in 4e afdeling en halen hiermee een bronzen medaille. Sarah Coesemans, Jonas Verbeeck, Sean Mommers en Axl Legon stuurde de tegenstanders vaak met zware cijfers weer naar huis, zij lieten zien wat het is om competitie tegen Nodo te spelen! Proficiat!

Nodo E (VTTL): Nodo E had het heel zwaar in 6e afdeling, zij lieten wel zien wat inzet was en hoe je als jeugdspeler doorzettingsvermogen moet hebben. Ze gaven week in week uit het beste van zichzelf maar Milan Snijders, Daan Van der Poel, Joppe Wuytack en Arthur Palinckx waren soms te zwak voor de tegenstanders, na de Kerstvakantie gaat dit een heel stuk beter gaan! Proficiat!

Nodo F (VTTL): Dit was de nieuwe ploeg in de competitie, zij waren ook de kleinste en de jongste, maar de slechtste? NEE zeker niet, Lex Van Agtmael, Len Vermeulen, Lander Dupont en Jesper Slegers lieten zich zien en legde het vuur aan de schenen van de tegenstanders en zijn dan ook beloond met een 5e plaats in de competitie, heel goed!

Nodo A (SPORTA): Brian Mommers, Jorden Van Lommel en Arno Hendrickx moesten voor het eerst in hun carrière in eerste afdeling aantreden, ze wisten meteen hoe laat het was! Ze hebben wel een ploeg die lager stond en zijn dus 5e geworden, heel goed gedaan. Na de Kerstvakantie spelen jullie weer in eerste afdeling!

Nodo B (SPORTA): We zijn eindelijk gekomen aan de enige ploeg die kampioen is kunnen spelen dit seizoen! Proficiat Hendrick Engelbeen, Alec Gabriëls, Vince Meeuws en Yonoo Van Landeghem! Jullie zijn kampioen geworden in 3e afdeling!

Nodo A (-12): Arno Walravens en Thibo Legon is een zeer samenhangende ploeg en steunen elkaar door dik en dun. Ze hebben geen gemakkelijke reeks achter de rug en zijn 6e geworden, goed gedaan jongens!

Nodo B (-12): Nathan Vandenvonder en Luca Ramboer waren de nieuwkomers in de reeks -12 jarigen, vol zenuwen begonnen ze aan de competitie. Ze hebben het meer dan goed gedaan met een 4e plaats! Proficiat!

 

We kunnen dus besluiten dat de resultaten goed zijn, maar hopelijk na de Kerstvakantie nog meer kampioenenploegen! Proficiat jongens en meisjes!