Nodo sprokkelt weer punten na desastreuze periode

Gepubliceerd op 18 april 2018 om 21:06

En of het tijd werd !! Na de scoorloze nederlagen van de laatste weken met oa. de roemloze afgang in de derby-wedstrijd tegen Sokah Hoboken konden de enkele trouwe supporters dan toch even juichen tijdens de best boeiende wedstrijd tegen het Naamse Vedrinamur.

De start was weliswaar niet ideaal na nederlagen van Khatchanov (Sonnet) en Rogiers (Darcis), maar Yannick Maes zorgde voor de aansluitingstreffer door Delporte met enkele nipte sets te verslaan.

Na de rust  bracht Khatchanov de bordjes in evenwicht na winst op Darcis, die er een weekje Kroatische Open had opzitten. Maes, met ongedwongen aanvalsspel dan tegen routinier Sonnet, maar good-old Fredje pakte toch maar de overwinning. 

Rogiers moest dan trachten een draw uit de wacht te slepen en dat deed hij met verve ten nadele van Delporte. Kwaad, omdat het niet lukte, toonde de scheids nog onverbiddellijk geel aan Delporte wegens agressief wegwerpen van palet. Menselijk maar… het mag niet.

Nodo blijft, niettegenstaande de recente zware nederlagen, toch nog op de 5e plaats in de rangschikking staan. Een perfecte middenmoter.

 

Eindresultaat Nodo – Vedrinamur 3-3

 

Volgende wedstrijd: zondag 29 april – 17 h.  Nodo – Virton

Mogelijkheid tot inschrijven voor etentje dat start om 17.30 met aperitief.

Inschrijven via hheirman@skynet.be

 

Bob

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.