Hoog bezoek in Ekeren-Donk  voor treffen met Nodo.

Gepubliceerd op 20 maart 2018 om 18:16

 

Op de 14e speeldag kreeg Nodo het bezoek van de fiere leider uit het Brabantse Diest, met in zijn rangen enkele ex-wereldtoppers. De supporters waren tuk om deze wereldspelers aan het werk te zien en zij kregen waar voor hun geld.

De 46-jarige Kalinikos Kreanga, ooit tussen 2002-2004 nr. 7 geklasseerd van de wereld, toonde nog altijd zijn klasse. Als een dartel veulen beweegt de man met de haarband zich nog achter de tafel en haalt dan vernietigend uit met zijn wereldberoemde back-hand. “Het is alsof je tegen een muur speelt” aldus Yannick Maes. “Er is gewoon geen doorkomen aan” beaamde Benjamin Rogiers.

De 41-jarige Alexei Smirnov (ex nr. 11 van de wereld in 2003) was de andere vedette welke onze jongens te bekampen hadden. Ook tegen deze Smirnov was geen kruid gewassen. Jarenlang reisde hij gans de wereld rond als basisspeler van de Russische nationale ploeg. Yannick kon nochtans een setje afsnoepen van Smirnov, die bij aanvang heel wat moeilijkheden ondervond van Yannick’s service.

De spectaculairste punten  kregen we voorgeschoteld in de partijen tussen Khatchanov, respectievelijk Rogiers, en de Egyptenaar El Beiali. Nodo rekende op een eerreddend puntje maar El Beiali deelde geen geschenken uit en Diest klokte af met 0-6.

Na de 6-0 pandoering in Castellinoise en de uitschakeling in de Beker van België op Virton met 4-0 kijkt Nodo de laatste weken tegen een saldo van 0-16 aan !!

Op vrijdag 30 maart – 20 h. Antwerpse derby Sokah-Nodo.  Laat ons hopen dat de negatieve spiraal doorbroken wordt.

 

Bob