De Knotsgekke week van Jordi Moens

Gepubliceerd op 29 oktober 2018 om 17:34

De knotsgekke week van Jordi Moens

Gestart op zaterdag 20 october met 4 winstpartijen tegen het weliswaar zwakke Meulebeke in Landelijke afdeling, breidde Jordi Moens nog enkele ophefmakende resultaten aan zijn reeds mooie palmares.

De dag na de verplaatsing naar Meulebeke zegevierde Jordi in de eerste fase van het Antwerpse Jeugdcriterium. 1e In de hoogste reeks jongens. 7 Matchen gespeeld en zeven gewonnen, waaronder een winstpartij tegen de sterke Etienne Janssens van Sokah. De balans van het week-end: 11 op 11.

En het was nog niet gedaan. Gisteren speelde Jordi in Louvain-la-Neuve de 1e fase van het Nationaal criterium. Ingedeeld in reeks 3 nam hij ze weer allemaal te grazen. Eindwinnaar van de 3e reeks met 7 op 7. Asjeblief !!

Dat maakt in totaal 18 gespeelde wedstrijden en 18 gewonnen.  En dit op één week tijd. Je moet het maar doen.

Jordi stevent af op een zo goed als zeker B4 klassement. Of misschien kan het nog hoger, wie weet.  Voor de 2e fase van het Nationaal Criterium speelt Jordi in de 2e afdeling. Hij komt zo stilaan in de buurt van de  nationale subtop.

Wij hopen dat deze prestatie’s de andere Nodo jeugdleden kunnen inspireren om hetzelfde te doen want…. waar een wil is, is een weg.

Jordi Moens….. een voorbeeld voor onze jeugd !!! 

Bob

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.