Jeugd zet Nodo op de kaart in Zeeland

Gepubliceerd op 6 september 2017 om 21:01

Afgelopen weekend zijn er alweer enkele jeugdspelers naar Nederland afgereisd voor een fantastisch tornooi te spelen tijdens de Open Zeeuwse Kampioenschappen in Middelburg. Na het kamp met Middelburg, waren ze toch blij elkaar weer te zien.

Het begon zaterdagochtend aan Nodo, iedereen moest er om 07.45 uur zijn, om met vier richting Middelburg te rijden. Bij aankomst was het een blij weerzien, maar daar hadden we niet veel tijd voor want er moest ingespeeld worden. Vandaag werd de jeugd gespeeld.

Al snel bleek dat het niveau heel hoog lag, maar Arno Mortier en Jordi Moens slaagde er toch in beide een reeks te winnen. Twee bekers voor Nodo. Lander heeft bangelijk goede wedstrijden gespeeld, en heeft enkele belles nipt verloren, maar kan terugkijken op een geslaagde dag.

Tornooi was gedaan, snel kapsalon eten met de Nederlanders want om 20.00 uur werden we al verwacht voor een heus “Blacklight tornooi”. Dit was een geweldige avond. Kevin liet al snel zien dat hij er niks van kon en Lander, Arno en Jordi maakte hier gebruik van om eens een setje te kunnen winnen (wat anders niet kan).

 

Na een spannende maar wel gezellige nacht op een boot in de haven van Middelburg maakte we ons opnieuw klaar voor dag 2 van het tornooi. De seniorenreeksen waren aan de beurt. Lander had vandaag een belangrijke dag, namelijk de coach zijn.

Geen van de drie deelnemers kon een reeks winnen. Maar hebben wel beide zeer goed gespeeld.

 

We kijken terug op een mooi tornooi, met leuke mensen en mooie wedstrijden en we onthouden vooral de “BROODJES KROKET”.