Nodo A- Melreux

Gepubliceerd op 15 oktober 2017 om 21:02
Nodo A had gisteren een verre verplaatsing naar melreux (Luxemburg) wat een spannende  thriller avond ging worden. Een makkelijke opdracht ging het zeker niet worden als we de verhalen over de zaal mochten geloven. Na de opwarming bleken de verhalen wel degelijk te kloppen, een ramp om daar te spelen. 
Tim (B4), Kim (B6), Jordy (B6) en Benjamin(B4) tegen een op papier sterkere ploeg: B2,B4,B6,B6. Hier punten komen pakken leek voor de match dus zeer onwaarschijnlijk. 
 
Tim kon zijn spel niet afdwingen tegen de eerste B6 die wel heel goed speelde in dat lokaal van Melreux. Op elke bal kei hard knallen waardoor Tim niet goed in de match kwam en deze dan ook verloor met 3-1. Benjamin kon zijn eerste match winnen tegen die andere b6 waardoor de bordjes op 1-1 kwamen te staan. 
 
Jordy en Kim moesten beginnen tegen de nummer 1 en 2. Jordy speelt een goeie match tegen de B2 maar moet zich nipt met 3-1 gewonnen geven. Ook Kim had het tegen de B4 zeer lastig en kon ook geen overwinning boeken. Een 3-1 achterstand waardoor we op die moment niet echt geloofden in punten vanavond. 
 
Tim kon zich herpakken tegen de andere b6 door met 3-1 te winnen en ook Benjamin boekte een overwinning tegen B6 waardoor we op een gelijke 3-3 stand kwamen. 
 
Jordy kon het aanvallende spel van de B4 niet doorbreken waardoor hij met 3-1 verloor. Het zag er even naar uit dat we 5-3 ging achter komen tot dat Kim een fantastische wedstrijd speelt en de B2 opzij kon zetten in een echte thriller 9-11 in de belle. Proficiat Kim! 
 
De overwinning van Kim gaf de ploeg zelfvertrouwen het geloof in de overwinning was er weer! Hierdoor won Jordy zijn match tegen de B6 met opnieuw een spannende belle. Bij Kim ging het iets vlotter waardoor we op een 4-6 voorsprong kwamen. 
 
Tim mocht het opnemen tegen de B2, speelt een bangelijke match maar verliest alweer nipt in de belle. Benjamin speelde een goeie match tegen de B4 waardoor hij deze kon winnen met 1-3. De stand was nu 5-7 in ons voordeel. 
 
Kim en Jordy konden nu spelen voor gelijkspel of de overwinning. Jordy wint zijn laatste match tegen B6 met een duidelijke 1-3. Terwijl Kim moeizaam begon aan de match maar toch knap bleef vechten en 2 sets wist te pakken.  Jammer genoeg opnieuw een nipte belle die we uiteindelijk wel verliezen (mede dankzij het zeer onsportieve gedrag van de tegenstander). 6-8 is de tussenstand en dus al zeker van een gelijkspel! 
 
In de laatste 2 matchen was de B2 te sterk voor Benjamin en was ook de B4 te sterk voor Tim waardoor we dus stranden op een 8-8 gelijkspel! 
Jordy 2, Kim 2, Tim 1, Benjamin 3
Een zeer goeie uitslag in een heel lastige zaal voor ons alle 4. avonden zoals gisteren mogen er meer komen dit seizoen. Iedereen gemotiveerd en vechten voor elke match! Top team! 
Achteraf frietjes met kip en een terugrit van 2 uur richting nodo met Tim die zorgde voor de goeie sfeer in de auto! 
Volgende wedstrijd uit tegen meerdaal Leuven!